İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, Türkiye'nin sıkıntılı günlerden geçtiğini, bu dönemde birlikteliğin çok önemli olduğunu söyledi. Sivil toplum örgütleri ile üniversitelerin ortak projeler yaparak topluma yararlı işler üretmesi gerektiğinin altını çizen Dikmen, bu kapsamda Gediz Üniversitesi ile yapılacak her türlü çalışmaya katkı koymaya hazır olduklarını vurguladı.

Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik de, kurumların işbirliği yapmasının önemli olduğunu, İGC ile birlikte çalışmalar yapmak istediklerini söyledi. İki kurumun yanına uluslararası bir başka paydaş alarak Avrupa Birliği Projeleri üretebileceğini anlatan Prof. Dr. Çevik, "Topluma yararlı projeler üretmeliyiz. Elimizden ne geliyorsa İzmir Gazeteciler Cemiyeti ile yapmaya hazırız. İşbirliği ile oluşturulacak güç, toplumumuz için de önemli olacaktır. Üniversitemiz de, lisansüstü eğitim programlarının yanı sıra okulumuzdaki hocalarımızın bilgi birikimlerinin paylaşılması konusunda da İGC'ye her zaman destek vermek isteriz" dedi.

Ziyaretin ardından Prof. Dr. Çevik, Dikmen ve Atilla'ya üniversite kampüsünü gezdirdi ve Gediz Üniversitesi ile ilgili bilgiler verdi.

Editör: Haber Merkezi