Kuşadası Fantasia De Luxe Otel’de konaklamalı ve iki ayrı gece olarak düzenlenen baloda meslekte 50 yılı dolduran cemiyet üyeleri Aydın Atar, Ergun Onarır, Ertuğrul Utlu, Muharrem Eştürk, Nuri Bilim, Şemsettin Demircioğlu, Tülay İlter Sunar, Süleyman Saylan , İsmail Özboyacı ve Hasan Suzan’a 2019 Basın Şeref Ödülü (Hasan Tahsin Basın Hizmet Ödülü) verildi.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen baloda yaptığı konuşmada, ‘Cemiyetimizin geleneksel yılbaşı balosuna hepiniz hoş geldiniz. Ben geleneksel buluşmamız diye isimlendiriyorum. Hep ihtiyacımız olan şeydir gülmek, anıları tazelemek. Bu buluşma da buna vesile oluyor. Zor zamanlarda umudu asla kaybetmemek için kucaklaşmaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Her türlü zorluğun üstesinden geleceğimiz, mesleğimizin sorunlarına daha çok çözüm bulacağımız bir yıl diliyorum. İzmir Gazeteciler Cemiyeti 2019 Basın Şeref Ödülleri’ni ustalarımızla paylaşmaktan da gururluyuz ‘dedi.

Konuşmaların ardından İGC Başkanı Misket Dikmen, CHP İzmir Milletvekilleri Atila Sertel, Özcan Purçu , Kuşadası Belediyesi Başkan Vekili Ali Genç , DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, İGC Başkan Yardımcısı Dilek Gappi, Genel Sekreter Gaye Karadağ, Genel Sekreter Yardımcısı İlkses Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Erek, Sayman Sadık Pala, Yönetim Kurulu üyeleri ; Gazete 9 Eylül Genel Yayın Yönetmeni Murat Attila, Hatice Bülbül, Semih Aksoy, Sadık Uçar, Kenan Çimen , Hakan Dirik ve konuklar yeni yıl pastasını birlikte kesti.

Davetliler daha sonra Wind Band müzikleri ile neşeli saatler yaşadı. Gecenin sonunda bir ağızdan İzmir Marşı ve 10.Yıl Marşı söylendi.

KİMLER KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekilleri Atila Sertel, Özcan Purçu, Kuşadası Belediyesi Başkan Vekili Ali Genç, DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Başhekimi Dr. Serdar Pedükcoşkun, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Atabek, Yaşar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Sevda Alankuş , Medical Park Hastanesi Müdürü Dr. Zeki Hozer, Ege Koop. Genel Başkanı Hüseyin Aslan,  Aydın Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Onur Arazsu


 

Editör: Haber Merkezi