Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda kendisini ziyarete gelen ve temsili olarak makama oturarak Belediye Başkanlığı yapan otizmli Eylem Şentürk'e verdiği sözü tuttu. Belediye binasının renginin değişmesini isteyen 11 yaşındaki Eylem'in isteği yerine geldi. Büyük Park içinde bulunan Bornova Belediyesi Ana Binası krem ve beyaz renklere boyandı.

23 Nisan'da annesi ile birlikte gelerek oturduğu başkanlık koltuğunda neşeli ve sempatik tavırları ile dikkat çeken minik Eylem, konuşmaları ve istekleri ile de fark yaratmıştı. Yemek yapmayı ve tarif vermeyi sevdiğini söyleyen Eylem'in en büyük isteği ise beğenmediği yıpranan bina renginin değişmesi olmuştu. Başkan İduğ, dış cephe rengini önümüzdeki hafta değiştireceklerine dair söz vermişti.

Vatandaşların isteklerinin kendileri için önemli olduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, "Eylem, vatandaşlarımızın isteğini en masum şekilde ifade etti. Biz de bu isteği görev olarak kabul ettik ve en kısa sürede yerine getirdik. Her şeyden önce vatandaşlarımızın belediye binamızdaki rahatlığı bizim için çok önemli. Çünkü biz 'Bornova Hepimizin' diyoruz. Bu sözümüzün de gereğini yerine getiriyoruz. Bundan sonra da böyle olacak" dedi.

Editör: Haber Merkezi