ÖZDİLEK grubu , hayvan hakları konusunda farkındalık yaratmak için altı yıldır HAYTAP ile çalışıyor.

İzmir'de evcil hayvan kabul eden ender otellerden birine sahip olan GRAND WYNDHAM 'da, otel müşterinin pet hayvanları için özel hazırlanmış odalar bulunuyor. Otel ve AVM' nin bir çok yerinde hayvan ve doğa hakları ile ilgili bir çok görsel bulunduran işletme altı yıldır sokak hayvanlarının beslenmesi için mama ve yiyecek yardımı yapıyor.

Plaket takdimini Bella isimli köpek ile yapan HAYTAP İzmir İl Temsilcisi Esin Önder, "Özdilek ailesi ile yaklaşık altı yıldır birlikte çalışıyoruz. Her akşam organizasyon ve müşterilerden kalan yemekler soğuk hava deposunda muhafaza ediliyor ve yüzlerce cana ulaştırılıyor. Otellerinde müşteriler candostları ile birlikte kalabiliyorlar. Hayvan dostu örnek işletmelerimizden bir tanesi onlar. '' dedi.

Önder, ''Otel Genel Müdüresi Cennet Funda Çam ve AVM Genel Müdürü Tolga Vardar 'a teşekkür ziyaretimizi gerçekleştirip, dostluğumuzu pekiştirdik. İzmirliler bilmelidir ki Özdilek' te bulunan her üründe, Grand Wyndham 'daki her konaklamanın içinde yüzlerce canın lokması var."  ifadelerini kullandı.

Önder ayrıca HAYTAP yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Editör: Haber Merkezi