KİTVAK, katkı ve desteğini hiçbir zaman esirgemediği onkoloji hastası çocuklar ve hasta yakınlarının moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak amacıyla geleneksel olarak düzenlediği hastane etkinliklerine devam ediyor.

KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul; yılbaşı, ulusal bayramlar ve dini bayramlarda onkoloji hastası çocuklar, aileleri ve hastane çalışanlarıyla bir araya geldiklerini, ifade ederken bu sevgi dolu paylaşımın özellikle onkoloji hastası çocuklar ve aileleri üzerinde olumlu etkilerini gözlemlediklerini söyledi.

Soncul “Kitvak’ın kuruluşunun temelinde çocuklar var. Konu çocuk olunca vakıf olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bu zorlu hastalıkla mücadele eden çocuklarımızla oyunlar oynuyor, yeni yıl pastasını paylaşıyor, yeni yıl hediyelerini takdim ediyoruz. Çocuklar gülümsüyor, hayat hepimize gülüyor. Bağışçı ve hayırseverlerimizle birlikte böylesine önemli günlerde hasta ve hasta yakınlarının bir nebze de olsa derdine derman olmaya gayret ediyoruz ” dedi.

Bu yıl gerçekleştirilecek yılbaşı etkinliğinin Agora Lions Kulübü’nün katkılarıyla gerçekleştirildiğini söyleyen Kitvak Başkanı Soncul, umut ve desteğin onkoloji tedavisinde çok önemli olduğuna vurgu yaparken “Katkı ve desteklerinden dolayı Agora Lions Kulübü, Sofra Grup, Ceren Ağca, Berna Özyaman Öztin, Gonca Aslan, İcra Komitesi Üyeleri, Genç Kitvaklılara ve tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. 2018’in güzel ülkemize ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini, umuda vesile olmasını dileyerek Kitvak Dostları’nın yeni yılını kutluyorum” dedi.

Agora Lions Kulübü Başkanı Bahire İlgüy de Kitvak’ın en büyük eserlerinden EÜ Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde çocuklarla birlikte keyifli bir yılbaşı kutlaması gerçekleştirmekten duydukları mutluluğu ifade ederken “2017-2018 Çalışma dönemimizde Kitvakla ortak projelerde bir arada olmaya devam edeceğiz. Agora Lions Kulübü olarak, Kitvak’ın gerçekleştirdiği topluma faydalı böylesine önemli işlerde gelecek talepler doğrultusunda onlarla aynı yolda ilerlemek bizim için büyük mutluluk” dedi. Başkan İlgüy, tüm çocukların bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını dileyerek yeni yıllarını kutladı.

Editör: Haber Merkezi