Özer Akdemir - İzmir'de Tepecik Göğüs Hastalıkları Hastanesi bahçesinde bir ağaca yaslanmış vaziyette bulunan 35-40 yaşlarındaki vatandaşın öldüğü anlaşıldı.

Her gün yüzlerce İzmirlinin kullandığı otobüs duraklarının hemen arkasındaki hastane bahçesinde bir ağaca yaslanmış şekilde duran vatandaşın öldüğü hastane özel güvenliği tarafından fark edildi. 35-40 yaşlarında olduğu tahmin edilen ve morardığı gözlenen şahsın ölüm nedeni ve ne kadar zamandır orada durduğu ise yapılan incelemelerden sonra belli olacak.

Sabahın erken saatlerinde fark edilen olay sonrası cesette inceleme yapması için uzun süre savcı beklenirken, açıkta olan cesedin üzerine hastane çarşafları örtüldü.

MESCİT NEDEN KİLİTLİ?

Hastane bahçesinde çalışan işçiler akşamları çok sayıda evsiz ve madde bağımlısı vatandaşın hastanenin bahçesinde sabahladığını söyledi.

Hastane mescidinin "Kirleniyor" gerekçesiyle geceleri kapalı tutulduğunu, evsizlerin de bu yüzden bahçede sabahladığını söyleyen temizlik işçilerden birisi şöyle konuştu: "Geçenki yoğun yağışta gördüm, bir tane vatandaş üzerine muşamba çekerek yağıştan korunmaya çalışıyordu. Muhtemelen madde kullanmış olabilir çünkü saatlerce o suyun içinde kaldı. Birisi de, ben gece bahçe sularken ağacın altındaymış görmedim. Kasıtlı ıslattın beni diye uzun süre tartıştık".

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde geçtiğimiz haftalarda da 55 yaşındaki Cemil Akın adlı bir yurttaşın cesedi bank üzerinde bulunmuştu.

Evrensel

Editör: Haber Merkezi