AASSM dün gece nefes kesen bir çağdaş dans gösterisine ev sahipliği yaptı. Günümüzün en önemli çağdaş dans ustalarından dansçı ve koreograf Dani Pannullo’nun dansçıları unutulmaz bir görsel şölen sundu.

İspanya Büyükelçiliği işbirliği ile yapılan gösteride Pannullo, teknolojinin hızla egemen olduğu dünyada insan ilişkilerinin karmaşıklığına odaklanıyor. “Avalanche” (Çığ) adlı performansın ana karakterlerinden biri erkek egemenliğini vurgulayan futbol. AASSM’nin dışında Göztepe’nin başarısı yeri göğü inletirken serbest stil futbolcu Javier Sanz Aguilar, ustaca zıplattığı futbol topu ile dansçılar (B-boy’lar): Alejandro Moya (B-boy Lilkuest),  Julián Gómez (B-boy Hu-lee),  Miguel Ballabriga (B-boy Zomas)  ve Rubén Martín (B-boy Chino)’ne katıldı ve futbolun biçimlendirdiği ilişkilere eleştirel bir bakış sundu. Victor Cadenas’ın olağanüstü ışık tasarımı ve Eric Medina’nın ses ustalığı performansı unutulmaz kıldı. 

31. Uluslararası İzmir Festivali, 7 haziran 2017 Çarşamba günü İzmir devlet tiyatrosu Konak sahnesinde oynayacak “Gömü- Bir Küp Altın” ile devam decek.

Editör: Haber Merkezi