AYŞE SOYKIRAY/İZ GAZETE- Hazırladığı proje için yıllardır uğraştığını söyleyen Levent, “Yıllardır uğraştığımız bin türlü cefa çektiğimiz ama bir gün mutlaka başaracağımıza inandığımız uyuşturucu kullanımına karşı olan “Uyuşmayalım” projesi 20 Kasım günü Seferihisar’dan başlayacaktır” dedi.

UYUŞMAYALIM PROJESİ 20 KASIM’DA SEFERİHİSAR’DA

Levent’in, proje ile ilgili sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım şu şekilde:

"Yıllardır uğraştığımız bin türlü cefa çektiğimiz ama bir gün mutlaka başaracağımıza inandığımız uyuşturucu kullanımına karşı olan “Uyuşmayalım” projesi 20 Kasım günü Seferihisar’dan başlayacaktır. Bilginize. Detaylar ve şehirler daha sonra bildirilecektir."

TUNÇ SOYER PROJEYİ TWİTTER’DAN DUYURDU

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Haluk Levent’in “Uyuşmayalım” projesini sosyal medyadan paylaştığı bir tweet ile duyurdu. Tunç Soyer’in attığı tweet şöyle:

“Sevgili Haluk Levent’i yarattığı sevgi ordusu nedeniyle kutluyor, sayısız sosyal sorumluluk projelerinden birini Seferihisar’da başlatacağı için gurur duyuyoruz. Dört gözle, sevgiyle, merakla bekliyoruz.”

HALUK LEVENT İLE BORNOVA’DA CUMHURİYET COŞKUSU

Haluk Levent aynı zamanda Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında 28 Ekim pazar akşamı Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alacak.

Aynı zamanda Haluk Levent, son dönemlerde yürüttüğü AHBAP Derneği ile dikkat çekiyor. Sanatçıları her zaman ya magazin gündeminde ya da yeni çıkardıkları albüm isimleri sayesinde gündemde görmeye alışkınız. Ancak bazı sanatçılar, bu duruşlarından bir adım daha öteye gidebiliyor. Haluk Levent'in kurduğu AHBAP, son zamanların en büyük iyilik hareketine imza atıyor.

Editör: Haber Merkezi