İZ GAZETE - İzmir’de Fuar Açık Hava Sahnesinde 15 Ekim’de gerçekleşmesi planlanan 'CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum – Plus' gösterisi 31 Ekim’e ertelendi. 31 Ekim’de(dün) yapılması planlanan gösteri ise yağmur yağışı nedeniyle gösteriye kısa bir süre kalmışken ertelenince sahneye gelip bekleyenler tarafından protesto edildi.

Cem Yılmaz’ı izlemeyi bekleyenler gösterinin planlanan saate çok az bir süre kala iptal edilmesine sosyal medya üzerinden tepki gösterirken ‘Neden meteorolojinin hava raporuna bakılmadığı ve buna göre plan yapılmadığı’ eleştirileri yapıldı.

Fuar Açık Hava Sahnesi’ne gelerek ünlü komedyeni bekleyenler ise kendilerine gösterinin iptal edildiğini söyleyen yetkililere tepki gösterdi.

Cem Yılmaz iptalin ardından sosyal medya hesabından, ‘’Bu geceki İzmir gösterimi yağmur yüzünden yapamadım, üzgünüm. Zahmete girip hepimiz bekledik ama şans yaver gitmedi. Yarın bi daha deneyeceğim.’ dedi.

Ardından bir paylaşım daha yapan Yılmaz, ‘’ Dün gösteri iki saat kala yağan yağmurdan iptal oldu.Olur insanlık hali ! ben Nazilliden geldim otopark paramı kim verecük yazmış. Ben vereceğim çünkü bütün parayı ben topluyorum otopark otobüs yolda yenilen poğaça çöp şiş bunları hep ben ödeyeceğim. Bunun doğrusu budur.’ dedi.

1 Kasım’a (bugün) ertelenen gösteri 21:00’de başlayacak. Gösteri saatlerinde İzmir’de Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre yağış beklenmiyor.

Gösteri saatlerinde İzmir'in hava durumu: 

Editör: Haber Merkezi