GÜLSEN CANDEMİR/ İZ GAZETE- Sosyal medyada bir idarecinin okul öğrencisine şiddet uyguladığı görüntüler kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşılınca eski bir olay yeniden gündeme geldi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü hukuki sürecin devam ettiğini açıklarken, yaptığımız araştırmalar sonucunda öğrenciye şiddet uygulayan müdür yardımcısının okuldaki görevine devam ettiği, görüntüleri çeken diğer müdür yardımcısının ise başka bir okulda görevlendirildiği ortaya çıktı.

Birkaç öğrencinin olduğu odada bir öğrenciye sürekli vuran 75. Yıl Ortaokulu müdür yardımcısının video görüntüleri kısa sürede sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Yüzü görülmeyen, sırtından görünen müdür yardımcısının öğrencisine uyguladığı şiddet izleyenlerden büyük tepki ve yorum alınca İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü hukuki sürecin devam ettiğini açıklarken, okul müdür yardımcısının halen aynı okulda görev yaptığı, görüntüleri çeken yöneticinin başka bir okula gönderildiği ortaya çıktı.

Editör: Haber Merkezi