İZ GAZETE - Sözcü gazetesine yönelik kumpas davası sürecinde geçtiğimiz yıl 19 Mayıs günü Karşıyaka'daki evinden gözaltına alınarak 174 gün Silivri'de hapis yatan İzmir muhabiri Gökmen Ulu, bir kez daha Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu. 

Adalet Yürüyüşü sonrasında gerçekleşen  Adalet Mitingi Gökmen Ulu'nun doğum gününe denk gelmiş, Kemal Kılıçdaroğlu tarihi miting konuşmasında o dönem tutuklu olan Gökmen Ulu'nun doğum gününü kürsüden kutlamıştı. Cezaevinden çıktıktan sonra bir kaç defa Ulu ile özel görüşen Kılıçdaroğlu, CHP Olağan Kongresi'nde ise Gökmen Ulu'yu 'onur konuğu' olarak Ankara'ya davet etmişti.

Bugün ise Çorum'da Şeker Fabrikaları'nın satılmasına karşı kitlesel bir miting gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, miting sonrasında geçtiği Amasya'nın Merzifon ilçesinde gerçekleşen Merzifon Kitap Fuarı'nda Sözcü gazetesinin ünlü yazarlarından Uğur Dündar'ın kitaplarını imzaladığı standı ziyaret etti.

İYİ DİLEKLERİNİ İLETTİ

CHP lideri ziyaret sırasında Sözcü gazetesi İzmir muhabiri Gökmen Ulu ile bir kez daha görüştü. Dündar ve Ulu ile stantta kısa süreli sohbet eden Kılıçdaroğlu,  yazarlara iyi dileklerini iletti.

Editör: Haber Merkezi