Tire'nin süt ve süt ürünlerini bölgeye tanıtarak dağıtımını yapan Abdullah Paşalı, daha önce çalıştığı bir firmada 3 yıl önce 30 yaşındaki Selin Eyüpustaoğlu ile tanışıp, arkadaş oldu. Çiftin bu arkadaşları kısa sürede aşka dönüştü. Paşalı, kız arkadaşını ailesinden istetti. Ailelerinin de onay vermesi ardından 2015 yılı Nisan ayında çiftin nişan yüzükleri takıldı, 4 Haziran Cumartesi günü düğün tarihi belirlendi.

Tire Kardelen Düğün Salonu'ndaki düğün öncesinde sıra dışı bir gelin alma gerçekleştirildi. Aynı zamanda Tire Motosiklet Kulübü Üyesi olan Abdullah Paşalı, motosikletinin ön tarafını bir buket çiçek ile süsleyip, dernekteki 100 motosiklet tutkunu arkadaşıyla konvoy oluşturup, gelin Selin Eyüpustaoğlu'nu babasının evinden almaya gitti. Motosiklete rahat binebilmesi için gelinliği özel olarak hazırlanan Eyüpustaoğlu'nu motosikletinin arkasına bindiren damat Abdullah Paşalı, yine konvoy eşliğinde atılan kısa ilçe turunun ardından düğünün yapılacağı salona geçti.

Damat Abdullah Paşalı, duygu ve düşüncelerini kelimelerle ifade etmesinin zor olduğunu belirterek, şöyle dedi: "Tire Motosiklet Kulübü üyesiyim. Aynı şekilde Selin de derneğimizin üyesi. İkimiz de motosikleti seviyoruz. Yaşam tarzımızda motosikletle seyahat etmek, zaten var. Farklı bir etkinlik, organizasyon olsun istedik. Sağolsun çevreden eşimiz dostumuz ve motorcu arkadaşlarımız bizi yalnız bırakmadı. Gelin almaya mokosikletleimizle gittik. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Hepsinin ayağına sağlık." 

Motosikletli 100 kişiyi evlerinin önünde görünce heyecanlanan gelin Selin Eyüpustaoğlu ise "Şu an çok fazla bir şey söyleyebilecek durumda değilim. Sadece çok mutluyum o kadar" dedi. 

Faruk ÇARK/ TİRE(İzmir), (DHA)

Editör: Haber Merkezi