Okulların tatile girmeden önce başlatılan ve her iki okulun da çevresinin kazılarak yüklenici firma tarafından yarım bırakıldığı çalışma; mahalle sakinlerinin ve öğrenci velilerinin tepkisine neden oldu. Taşeron firmanın işi yarım bırakarak gitmesi nedeniyle kapatılmayan çukurlar yağmur suyu ile doldu. Araçlarıyla okula çocuklarını almaya gelen velilerin tepki gösterdiği bu duruma en kısa sürede çözüm bekleniliyor.

BELEDİYE KONUYLA İLGİLİ BİLDİRİ YAYIMLADI

Öte yandan birçok vatandaşın belediyeye şikâyet dilekçesi vermesi ve telefon etmesi nedeniyle Efes Selçuk Belediyesi konuyla ilgili olarak bildiri yayımladı. Efes Selçuk Belediyesi’nin hem sosyal medya sayfalarından hem de telefon mesajlarından yayımladığı bildiri şöyle: 

“Değerli hemşerilerimiz, kentimiz genelinde Gediz Elektrik sorumluluk alanında sürdürülen altyapı çalışmaları, yüklenici firmanın çalışmaları durdurması sebebiyle sekteye uğramıştır. Belediyemiz, sorumlu şirket ve kurumların ortaya çıkan risk ve sorunları bir an önce ortadan kaldırması amacıyla, gerekli takip ve uyarıları yerine getirmektedir. Kamuoyuna saygıyla bildiririz.”


 

Editör: Haber Merkezi