İZ GAZETE- Yerel basından Egepostası Gazetesi'nin imtiyaz sahibi ve gazeteci Mithat Umutoğulları, dün spiker Mutlu Kopuz’la dünya evine girdi. İlçe belediye başkanları ve İzmir siyasetinden pekçok isim, çiftin mutlu gününde yanlarında oldu. 

Nikah; Karşıyaka Zübeyde Hanım Nikah Evi'nde, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay tarafından kıyıldı. Öte yandan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç çiftin nikah şahidi oldu.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, DSP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Karakülçe, Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, Memleket Partisi MYK Üyesi Asuman Ali Güven, AKP Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş, AKP Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir, CHP Bayraklı eski İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve CHP Karşıyaka eski İlçe Başkanı Uğur Yıldırım gibi İzmir siyasetinin önemli isimleri de nikaha katılım gösterdi.

BATUR CÜZDANI GELİNE TESLİM ETTİ

Nikah merasiminden önce çifte iyi dileklerini ileten Başkan Tugay, “Tebrik ediyorum sizi bu kadar sevilen bir çift ilk defa görüyorum" dedi.
Çiftin evlilik beyanlarını sesli olarak konuklar huzurunda dile getirmelerinin ardından nikahı kıyan Başkan Tugay, evlilik cüzdanını teslim etme işini Başkan Batur'a devretti. Evlilik cüzdanını alan Batur, “Bunu herkes bilir. Ben her zaman gelinden yanayım” diyerek evlilik cüzdanını gelin Mutlu Kopuz’a teslim etti.


 

Editör: Haber Merkezi