TUGAY CAN / İZGAZETE - 23. İzmir Kitap Fuarı'nın beşinci günü devam ediyor. Fuara gelen önemli isimler ve İzmirlilerin yoğun ilgisiyle çok konuşulan fuara, bedensel engelli Erdal Yalçın'ın kendi yazdığı kitapları satması damga vurdu. 

HAYATA KÜSMEDİ

Erdal Yalçın henüz 2 yaşındayken geçirdiği ateşli bir hastalık sonucunda engelli duruma geldi. Fiziki durumunun hayata küsemesine izin vermeyen Yalçın, 2004 yılından bu yana tam on altı kitap yazdı. Kitaplarını ise bu sene gerçekleşen İzmir Kitap Fuarı’nda satıyor.

YETKİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

“Hayata küsen insanlara çok kızıyorum.” diyen Yalçın, fuardaki insanların ilgisinden ise memnun. TÜYAP Kitap Fuarı yönetimine de teşekkür eden Yalçın, “Desteğini esirgemeyen herkes çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“DESTEK OLMAK İÇİN GELMİŞTİM O BANA DESTEK OLDU”

Erdal Yalçın’ın gazetemize demeç verdiği sırada Yalçın’ın yanına gelen bir okuyucusu ise “Dün buraya gelip arkadaşımıza hem maddi hem de manevi destek olmak için kitabını almıştım. Kitabı evde okuduktan sonra, bu kadar olumsuzluğa rağmen Erdal’ın hayat içerisinde bu kadar mücadeleci olması bana bir destek oldu. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

OKURLARINI BEKLİYOR

2004 yılından beri kitap yazdığını belirten Yalçın, “Hayatta her şey olabilir, önemli olan mücadele etmek.” dedi. Yalçın fuarın son gününe kadar kitapları fuarın girişindeki tezgahında kitapseverleri bekliyor olacak.

Editör: Haber Merkezi