Aliağa'ya atanan Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, Coşkun ile Foça'da kurdukları Bisikletli Trafik ve tamamı kadın polislerden oluşan Asayiş Timleri ile dikkat çekmişti. Halkla kurdukları iyi ilişkiler, asayiş, trafik, kaçak göçmen geçişleri ve özellikle hırsızlık çetelerinin çökertilmesine yönelik yaptıkları çalışmalarla da dikkat çemen Uğurtaş ve Coşkun, artık komşu iki ilçenin emniyet müdürleri olarak göreve devam edecek.

Atamayla Foça İlçe Emniyet Müdürlüğünde devir-teslim töreni yapıldı. Foça İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş yaptığı konuşmasında, "Emniyet Müdürü Uğurtaş, bir mesajla Foça halkına veda edip, "2.5 yıldır görev yaptığım Foça'dan Aliağa ilçesine atandım. Pazartesi günü itibariyle yeni görev yerimde olacağım. Bu nedenle vedalaşmayı görev gereklerinin izin verdiği ölçüde haftaya yapacağım. Çalışma sürem içinde bana destek veren başta ailem olmak üzere, tüm sıralı amirlerime, ilçe protokolüne, mesai arkadaşlarıma, daire amirlerime, siyasi parti temsilcilerine ve hizmet etmekten gurur duyduğum Foça halkına teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal etmenizi diliyor, ben hakkımı herkese helal ediyorum" dedi.

Foça'nın ilk olarak Kadın emniyet müdürü olan Gülcan Coşkun, 5 yıla yakın bir süredir İlçe Emniyet Amiri ve Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu . Coşkun yaptığı açıklamada “ Foça'yı yakından tanıyorum Foça'nın mutluluğu ve huzuru için çalışmaya devam edeceğim “ dedi.

Editör: Haber Merkezi