Fenerbahçe Spor Kulübü İzmir Şubesi’nin Ege Orman Vakfı işbirliğinde başlattığı ağaçlandırma kampanyası ile; Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sırasında tribünde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Fenerbahçe taraftarı Koray Şener anısına 300 fidanlık sakız korusu oluşturuldu.

Birgün'de yer alan habere göre, Çeşme-Çİftlikköy mevkiinde oluşturulan sakız korusunda düzenlenen fidan dikim törenine Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Sevil Zeynep Becan, Dernekler ve Şubelerden Sorumlu Murat Boyraz, İzmir Şube Başkanı Aykut Oktar, Koray Şener’in abisi Eray Şener, 1907 Unifeb üyeleri ve taraftarlar katıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü İzmir Şube Başkanı Aykut Oktar: ”Koray kardeşimiz vefat etmeden önce İzmir’de Fenerbahçe kulübünden bir anı olsun diye ağaçlandırma çalışmalarına başlamıştık.. Sonra Unifeb’den arkadaşlarımız bu projeye Koray kardeşimizin adını da katalım diye bir öneride bulundu. Hemen tabi ki dedik çokta mutlu olduk. Koray’ın anısını yaşatma adına güzel bir proje oldu. Amacımız orman oluşturmak” diye konuştu.

Koray Şener’in ağabeyi Eray Şener, ise katkıda bulunanlara teşekkür ederek “Kendisi gitti ama en azından adı ile uzun yıllar yaşayacak.” dedi.

Editör: Haber Merkezi