Alsancak Semti Atatürk Caddesi'nde 2 yıl önce Beşiktaş'ın bir maçında tanışan Sedat Işık ile Eda Canikli, birbirlerine aşık oldu. Evlenmeye karar veren isteyen Işık, Çeşme ve İstanbul'da oturan arkadaşlarından yardım isteyip sevgilisine sürpriz evlilik teklifinde bulundu. 

Çarşamba günü Beşiktaş-Napoli maçını izlemek üzere bir restorana giden çift maçın başlamasını beklerken Işık'ın arkadaşları da restoran dışında hazırlık yaptı. Üzerinde, 'Evlensen ya benle, çünkü en güzel Beşiktaş'ın çocukları sever, Eda Sedat' yazılı pankart taşıyan Işık'ın arkadaşları, 'Gücüne güç katmaya geldik, formanda ter olmaya geldik. Eda'yı Sedat'a almaya geldik' diye marş söyleyip meşalelerle genç çiftin bulunduğu restoranın önüne geldi.

Gördükleri karşısında şaşkına dönen Eda Canikli, sevgilisi ile restoran dışına çıktı. Canikli'ye Kordon'daki çimlerin üzerinde evlenme teklifi yapan Işık, genç kızdan "Evet" cevabını aldı. Mutluluğunu çevresindekilerle paylaşan Işık'ın arkadaşları havai fişek atıp genç çifti kutladı. Mutluluğu gözlerine yansıyan Canikli, "Hiç beklemiyordum. Çok teşekkür ederim herkese her şey için, tabii ki aşkıma da. Sağ olun herkes emek vermiş, çok teşekkür ederim" dedi. Işık da arkadaşlarına teşekkür edip mutluluğunu paylaştı. Çift ve arkadaşları daha sonra restorana geçip maçı izledi.

Editör: Haber Merkezi