GÜLSEN CANDEMİR / İZ GAZETE- Yaz aylarında nüfusu katlanan Foça'da, artan elektrik kesintileri ilçe halkını canından bezdirdi. İlçede yaşayan CHP İzmir Eski milletvekili Kemal Anadol, yaz ayında rutin hale gelen elektrik kesintilerine isyan etti. 

BU ÇAĞDA BÖYLE UYGULAMA!

Kesintiler hakkında gazetemize bilgi veren eski vekil Anadol "Foça Kozbeyli'de yaşıyorum ve yaklaşık bir aydır elektrik kesintileri yaşıyoruz. Bazen 6, bazen 8 saat boyunca elektriksiz kalıyoruz. Turistlik bir yerde bu kadar uzun süreli kesinti büyük sıkıntı. Bölgede otel var, restoran var, yüzlerce ev var. Yaz sıcaklarında uzun süreli elektrik kesintisi herkes için maddi zarar demek. Başka bir ülkede bu kadar kesinti olsa hükümet düşer, biz de ise derdimizi anlatacak muhatap bulamıyoruz." diye konuştu. 

Defalarca elektrik arızayı aradığını ancak ne kesintilerin nedenine dair bir açıklama alabildiğini ne de daha ne kadar kesintiler olacağını öğrenebildiğini anlatan Kemal Anadol, yaşanan sorunun bir an önce son bulmasını beklediklerini ifade etti. 

Editör: Haber Merkezi