Burhan Özfatura beraberinde, Türk Parlamenterler Birliği İzmir Şube Başkanı ve eski ANAP milletvekili Metin Öney  ile birlikte, Bilim Yönetim Kültür Platformu ve Demokrasi Evleri tarafından düzenlenen, Demokrasiye Sahip Çıkıyoruz toplantısıyla Ödemişlilerle buluştu.  Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Burhan Özfatura, AKP İktidarına yüklenerek şunları söyledi;

15 yılda bir gün bile huzurlu olamadık, 1 gün bile kavgasız gün geçmedi. Ülkeyi yönetenler herkesi kucaklayıcı  bir tavır takınmadı. Amaç, ülkeyi hep kamplara bölmek karşı tarafa düşman göstermek. Ben İhtilallerin hepsini gördüm.  İhtilal dönemlerinde bile bu kadar insafsızca bu kadar zulüm görmedim. Cumhurbaşkanı 'Hayır' diyenlere her türlü edep dışı hakaretleri kullanabiliyor. Hep danışıklı dövüş, Rusya'ya kafa tutarlar uçak düşürürler, sonra diz çöküp yalvarırlar. İsrail'e 'one minute' derler ama, her türlü tavizi verirler. Bizim evlatlarımızın kanını da 20 milyon dolara satarlar. Bu anayasa CIA tarafından hazırlanmış. İngiltere ile kompoze edilmiş bir projedir. 1 Mart teskeresinin rövanşıdır.   

Türkiye'de bir operasyon yapılması durumunda yargıyı, orduyu, meclisi ayrı ayrı ikna edemezler. Ama başkanlık sistemi olursa, tek bir kişiyi ikna etmek mümkün, ikna olmazsa da kafasını koparmak mümkün. Tayyip Erdoğan daha 1 Mart'ta milletvekili olmadığı halde gitti Washington'da kırmızı halılarla karşılandı. At pazarlığı yapar gibi Amerikalılara verilecek iznin pazarlığını yaptı. Barzani denilen bunların kankası olan ikiyüzlü herif, kendi televizyonunda hava raporunu anlatırken 27 tane ilimizi kendi sınırları içerisinde gösteriyor. 'Ey Barzani' diyen yok. Barzani Kürt değildir Yahudi'dir. Türk düşmanı bir adamdır. Sen Barzani'nin paçavrasını Ankara'da, İstanbul'da dalgalandırırsan, o da gider Kerkük'ü ve Türk yurdunu işgal eder. Bu ülke, bu kadar aciz, bu kadar dışa bağımlı, bu kadar milli manevi değerleri dejenere eden, İslam'a bu kadar zarar veren bir yönetim görmemiştir. Şuan devlet kasasından 29 bin kişiye gıda avantası dağıtılıyor. Bu yaşta kuruş kuruş ödediğim vergiyi helal etmiyorum. Haram olsun. Vatandaşlarımızı anayasa oylamasında hayır vermeye davet ediyorum." 

Burhan Özfatura ve Metin Öney'in hayır turuna çıktığı ilçeler şu şekilde; 

7 Nisan Cuma, 17:30 Gölcükler Kızıltaş kıraathanesi Menderes ve 8 Nisan Cumartesi 17:30 Kırmızı Değirmen Restorant Kemalpaşa. 

Editör: Haber Merkezi