Kocanıza olan sonsuz sevginizi göstermek için size fırsat sunuyor. Bodo bu değerli zamanlarınızda kocanız için en sıra dışı ve heyecan uyandıran hediyeleri, deneyim tarzı ile sunuyor. Bodo hediye’de devrim yarattı. Her zaman sahip olabileceğiniz hediyelik eşyalarla rutinleri sürdürmek yerine, sıra dışı deneyimlerle en özel zamanlarınızı hak ettiğiniz gibi yaşayın!

Bodo, her erkeğin gönlünü çalacak, sınırsız eğlence ve özgürlükte pek çok alandan alıp sizler için bir araya getirdi. Heyecan ve aksiyon dan, ilginç maceralardan hoşlanan eşinize hediye seçerken: ‘’Adrenalin’’, ‘’Uçuşlar’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’ gibi kategorilerden yararlanabilirsiniz. Pek çok erkek gibi silahlarla ilgilenen eşinize ise: ‘’Atış Deneyimi’’. Deniz tutkunlarına, birbirinden farklı pek çok aktivite sunan: ‘’Su Aktiviteleri’’. Masajlar, sauna, hamam gibi dinlencelere hiçbir zaman hayır demez, diyorsanız: ‘’SPA ve Masaj’’, ‘’Tatil’’. Teknoloji ve oyunlarla arası oldukça iyi ise: ‘’Tekno’’, ‘’Oyunlar ve Partiler’’. Baş başa, özel vakit geçirmek istediğiniz zamanlar için: ‘’Aktivite’’, ‘’Romantik’’. Yemekler konusunda daha bilgili olmak isteyenlere: ‘’Yemek Workshopları’’. Yeni yerler, yeni dünyalar, yeni maceralar keşfetmek isteyenlere ise son olarak, ‘’Yeni Deneyim’’. Ona, şehrin muhteşem fırsatlarını bodo.com ayrıcalığı ile sunun. Erkeklerin en çok ilgilendiği alanlar göz önüne alarak oluşturulan bu kategoride, kocanız için bu zamana kadar aldığı en güzel hediyeyi bulacağınıza eminiz.

Kocaya hediye fikirleri

Özgür, heyecanlı, çarpıcı, şaşırtıcı, kişiye özgü, en sıra dışı kocaya hediye fikirleri bodo.com’da! Bu yıldönümünüzde, vereceğiniz bodo deneyimi ile birlikte huzura yelken açın: ‘’İki Kişi için Jazz & Yelken’’. Jazzın romantik melodileriyle ruhunuzu hafifletirken, eşsiz bir yelkenli ile birlikte yolculuk etmenin keyfini çıkarın. Farklı sürüş teknikleri meraklısı eşinize, harika bir doğum günü hediyesi: ‘’Kendi Aracınız ile Sportif Sürüş Teknikleri Eğitimi’’. Yılbaşında kocanıza öyle bir hediye verin ki tüm yılın yorgunluğunu üzerinden atabilsin: ‘’Mix Masajı’’. Bodo ile her şey mümkün! Bazılarının en büyük hayalidir, ‘’Yamaç Paraşütü Tandem Atlama ve Video Çekimi’’, kocanızın da böyle bir hayali var ise bodo ile gerçekleştirmek oldukça kolay olacak. Heyecan ve gerilimden haz duyan bir çiftseniz: ‘’İki Kişi için Odadan Kaçış Oyunu’’. ‘’Poligon’da Silahla Atış’’, ‘’Twizy Araçla İstanbul Turu’’ hepsi ve daha fazlası, şaşırtıcı Bodo dünyasında.

Editör: Haber Merkezi