Kamyon şoförü 36 yaşındaki İsmail A., geçen 30 Kasım'da, saat 19.30 sıralarında, boşanma davaları süren eşi Öznur A.'nın Kiraz'ın İstiklal Mahallesi'ndeki evine gitti. Bir okulda hizmetli olarak çalışan Öznur A. ile iki çocuğunun babası İsmail A. arasında tartışma çıktı. 

Tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen İsmail A., yanında getirdiği bıçak ile eşini çocuklarının gözü önünde 18 ayrı yerinden bıçaklayıp, kaçtı. Kadının feryatları duyan komşuları durumu polise ve 112 Acil Servis'e bildirdi.

Eve gelen sağlık ekipleri, kanlar içinde yerde yatan Öznur A.'yı Kiraz Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Öznur A., daha sonra durumu ağır olduğu gerekçesiyle Ödemiş Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay sonrası çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, eşini yaralayan İsmail A.'nın yakalanması için çalışma başlattı. Polis, çevre ilçelere kaçma ihtimali üzerine buraların ilçe emniyet müdürlükleriyle de irtibata geçip, İsmail A.'nın fotoğrafını paylaştı.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bugün saat 15.30 sıralarında, MOBESE kamerası görüntülerinden İsmail A.'nın Beşgöz Kavşağı'nda olduğunu tespit edip, yakaladı.

Gözaltına alınan İsmail A.'nın kendisini yakalayan polislere, boşanma davaları devam eden ayrı yaşadığı eşini çocuklarını kendisine göstermek istememesi nedeniyle bıçakladığını söylediği öğrenildi. İsmail A.'nın suçun işlendiği yerin Kiraz olması nedeniyle buranın ilçe emniyet müdürlüğüne teslim edileceği bildirildi.

Babaları gözaltında, annelerinin ise hastanedeki tedavisi süren 5 yaşındaki K.A. ile 13 yaşındaki S.A.'nın ise olayın ardından babaannelerine teslim edildiği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi