İZ GAZETE-  Geçtiğimiz yıl fuarda Kafe Otobüs ile eski otobüsleri dizayn ederek sosyal sorumluluk projesi kapsamında kullanan ESHOT Genel Müdürlüğü, bu yıl da Kütüphane Otobüsü, Mobil Mutfak, Mobil Taziye Aracı, Mobil Oyun Atölyesi ve kreş otobüsleri ile projesine devam ediyor. Fuara gelen ziyaretçilerden övgü alan projede, özellikle Gezici Kütüphane ve Çocuk Oyun Atölyesi ilgi odağı oldu.


 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer stant gezilerinde bu kreş otobüsüne uğrayarak, araçların mimarlarına teşekkür etti.


 

'HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey ve Genel Müdür Yardımcısı Kerim Özer'in öncülüğünde yapılan projelerin farklı konseptlerde devam edeceği bilgisine ulaşılırken, konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ESHOT Genel Müdür Yardımcısı Kerim Özer, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız göreve geldiğinden beri araç filomuzu gençleştirmeye başladı, biz de eski araçlarımızı hurdaya göndermek yerine onları sosyal sorumluluk projesi kapsamında kullanmak istedik. Böylece araçların bakımlarını yapıp, atölyelerimizde dizayn ettik. Hatırlanacağı gibi geçen yıl 'Otobüs Kafe' ile fuara katılmıştık, bu kafe de vatandaşlarımızdan çok ilgi gördü. Bunun üzerine Mobil Kütüphane sonrasında Mobil Mutfak, Mobil Gezici Kütüphane ve Çocuk Oyun Atölyesi mobil taziye aracı yaptık. Fuar açıldığı günden beri bu araçlar ziyaretçilerin bilgi odağı oldu.
Biz de eski otobüslerimizi hurdaya vermek yerine konseptine uygun olarak halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi