İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ESHOT Genel Müdürlüğü bünyesinde yaklaşık yarım asırdır hizmet veren ESHOT Genel Müdür Yardımcısı Turgay Akkaya, emeklilik yaşamına uğurlandı. Düzenlenen törene, ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey, Genel Müdür Yardımcıları Kader Sertpoyraz, Kerim Özer ve Eser Atak’ın yanı sıra ESHOT Genel Müdürlüğü’nün tüm daire başkanları katıldı.

Akkaya için özel olarak hazırlanan teşekkür plaketini veren Erhan Bey, “Kendisini ikinci baharına uğurlarken; belediyemizin ve ESHOT’un kurumsal yapısını güçlendirme adına verdiği büyük emekler ve sunduğu değerli katkılar için en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Hepimizin bildiği gibi, sıra dışı karakteri ve kendine has üslubuyla o bir fenomendi. Disiplini ve çalışkanlığı ile örnekti. Yeri hiç dolmayacak ve her daim güzel anılarla, keyifle anılacak, özlenecek. Bu duygularla kendisine yeni yaşamında sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum” dedi.

ESER ATAK ESHOT’TA

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından ESHOT Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Eser Atak da törene katıldı. Atak’a “Hoşgeldiniz” diyen ESHOT ailesi, kendisine görevinde başarılar diledi. Akkaya ve Atak, birbirlerine çiçek vererek, bir anlamda görev devir teslimi yaptı.

VAHYETTİN AKYOL DA UĞURLANDI

Öte yandan ESHOT Yapı Tesisleri Dairesi Başkanı Vahyettin Akyol ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı’na atandı. Akyol da yeni görevine mutluluk ve başarı dilekleriyle uğurlandı.

Editör: Haber Merkezi