İZ GAZETE- Türkiye Cumhuriyetçi Mali Müşavirler Grubu oylama yaparak, Türkiye Cumhuriyetçi Mali Müşavirler Grubu'nun başkanı Erhan Yaşar'ı  İzmir Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu birinci sıra adayı olarak seçti.

ERHAN YAŞAR KİMDİR?

Erhan Yaşar 24 Aralık 1985 yılında İzmir’ de doğmuştur. İzmir Mali Müşavirler Odası Başkan Adayı, Türkiye Cumhuriyetçi Mali Müşavirler Grubu Başkanı ve Mali Müşavir olan Yaşar, ilk, orta ve lise eğitimini İzmir’de gördü. Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nin; Muhasebe, İşletme ve Hukuk Fakültesi Adalet olmak üzere üç bölümden mezun olan Yaşar, İstanbul Beykoz Üniversitesi İşletme Ana Bilim dalında da yüksek lisansını tamamlamıştır. Yaşar, halen Uluslararası İşletmecilik bölümünde Doktora eğitimine devam etmektedir.

Yaşar, 10 Haziran 2000 yılında lise stajı ile Muhasebe alanında çalışmaya başlamış, 12 yıl kesintisiz çalışarak Mali Müşavir olmaya hak kazanmış ve 10 yıldır kendi ofisinde ve ortak olduğu Mali Müşavirlik şirketlerinde faaliyetlerini sürdürmüştür.

2016 ve 2019 Yıllarında İZSMMMO Seçimlerinde TÜRMOB Delegesi olarak seçilen Yaşar, 2016 yılında Kurucu Başkanı olduğu Venç ve Yeni Ofis açan Mali Müşavirler Derneği Başkanlığına da halen devam etmektedir. Yaşar, 2016 İZSMMMO Kemeraltı Semt Temsilciliği seçimlerini kazanarak Temsilci yardımcılığı yapmıştır. 2016 Yılında Türkiye Cumhuriyetçi Mali Müşavirler Grubu'nun Kurucu Başkan Yardımcılığını yapan Yaşar, 2017 Yılında Grup Başkan yardımcılığı ile Grup Sözcülüğü yapmıştır. Yaşar, 2019 yılından bu yana Türkiye Cumhuriyetçi Mali Müşavirler Grubu ( CUMHURİYETÇİ GRUP) Başkanlığını icraa etmektedir.

Editör: Haber Merkezi