Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen cuma günü Başbakan Binali Yıldırım ile beraber gerçekleştirdiği İzmir programı sırasında korumalarının, aralarında milletvekilleri ve belediye başkanlarının da olduğu çok sayıda AKP’liyi hastanelik edecek kadar dövdüğü ortaya çıktı.

Ulusal ve uluslararası kamuyounda sık sık uyguladıkları şiddet ile gündeme gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın korumaların, AKP'lilere de şiddet uygulaması, "AKP'liler de korumalardan nasiplendi" yorumlarına neden oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın programını izleyen Ege’de Son Söz internet sitesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Yapar, ‘Güvenlik’ başlığıyla kaleme aldığı yazıda, korumalarla AKP’liler arasında yaşanan arbedeyi yazdı.

İzmir’i bilmeyen Cumhurbaşkanlığı korumalarının Adnan Menderes Havaalanı’nda, bir tartışmaya müdahale etmek isteyen AKP İzmir Milletvekili Atilla Kaya’yı neredeyse tartakladığını aktaran Yapar, yine AKP’li Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun da kolu burkulduğunu ve duvara yaslanarak darp edildiğini vurguladı.

'DÖVEREK TUVALETE SOKTULAR'

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin AKP'li Üyesi Bünyamin Demir’in de korumaların gazabına uğradığını öne süren Fatih Yapar, yazısında “Bir koruma Demir’in kafasını kolunun altına sıkıştırdı, diğerleri de vurarak tuvalete soktu. Sonrası ise malum…” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi