Maddi durumu yetersiz ailelere yaptığı katkılarla tanınan Paylaştıkça Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, iyiliği seven vatandaş ve hayırseverler tarafından çocuk bezi, çocuk maması, un, pirinç, bulgur, kuru fasulye ve makarnadan oluşan yardım kolilerini Elazığ’da yaşanan deprem mağdurlarına gönderdi.

Dernek Başkanı Abdulhakim Bingöl, Başkan Yardımcısı İzzet Sakarya ve Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Köküş, Dernek sorumlusu Muharrem Sıkdağ ve dernek elemanlarıyla birlikte, toplanan yardımlar araça yüklenerek, yola çıkarıldı.
 


Paylaştıkça Derneği'nin kurulduğundan bu yana fakir fukaranın ve yaşanan afetzadelerin yardımına koştuğunu ifade eden Başkan Abdulhakim Bingöl, “Biz deprem olduğundan beri takip ediyorduk. Deprem bölgesine devletimiz ve milletimiz oldukça yardım yaptı. Sağ olsunlar. Ancak havalar soğuk gidiyor ve ağır hasarlı binada oldukça fazla olduğundan mağduriyetin devam edeceğini düşünerek biz de Paylaştıkça Derneği olarak yardım kolilerimizden göndermek istedik. Bu sebeple Elazığ Valiliği ve koordine merkeziyle kurduğumuz irtibatlar neticesinde çocuk bezi, çocuk maması, un, pirinç, bulgur, kuru fasulye ve makarnadan oluşan yardım kolilerimizi Elazığ deprem koordine merkezine gönderdik. Destek olan ve ilgi gösteren herkesten Allah razı olsun. Afetzede vatandaşlarımıza sabırlar diliyoruz. Allah tekrarından korusun ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah” dedi.

Paylaştıkça Derneği Başkanı Abdulhakim Bingöl, "Tıpkı Türkiye'nin diğer illerinde kurulan yardım dernekleri gibi, derneğimizde fedakar ve iyiliksever işadamları tarafından kuruldu. Depremden dolayı mağdur olan ailelere bir nebze destek olmayı amaçladık.

Depremde Hayatını kaybedenlere Cenabı Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize sağlıklar diliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi