Organik giyim eşyalarından bebek ürünlerine, kozmetikten gıdaya ve temizlik ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesinin sergileneceği Ekoloji İzmir, yerli ve yabancı katılımcıları bir araya getirerek önemli iş bağlantıları kurmaları için sektör paydaşlarına fırsatlar sunmaya devam ediyor. 27-29 Nisan tarihleri arasında profesyonel ziyaretçiye, 30 Nisan tarihinde ise son tüketiciye de açık olacak fuarda düzenlenen etkinliklerle sektör profesyonellerinin yanı sıra tüketiciler için de ilgi çekici bir atmosfer oluşturulacak.

7. Ekoloji İzmir Fuarı kapsamında, İZFAŞ tarafından, Organik Tarım Araştırma Enstitüsü (FİBL) ve Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği (ETO) işbirliği ile gerçekleştirilecek "Akdeniz ülkelerinde organik tarım yönetimi: Pazar gelişiminde başarı faktörleri" konulu sempozyum, 28-29 Nisan tarihlerinde Fuar İzmir D Holü Seminer Salonu'nda düzenlenecek. 30 Nisan Cumartesi günü Fuar İzmir C Holü Seminer Salonu'nda ise organik tarım konulu 'İnteraktif Panel' gerçekleştirilecek. Ayrıca bu yıl Textile Exchange ve İZFAŞ işbirliğinde, organik tekstildeki gelişmelere paralel olarak gerçekleştirilen bir çalıştay düzenlenecek. Çalıştay, 30 Nisan Cumartesi günü Fuar İzmir D Holü Seminer Salonu'nda organize edilecek.

Geçen yıl fuar kapsamında 20 bin metrekarelik alanda Ekoloji Ormanı oluşturuldu ve Kadifekale'ye 600 adet fıstık çamı fidanı dikildi.

Profesyonel ziyaretçiye yönelik olarak organize edilen Ekoloji İzmir 27-30 Nisan tarihlerinde Fuar İzmir D Holü'nde gerçekleştirilecek. Giriş ücretinin 10 TL olarak belirlendiği fuar, 30 Nisan Cumartesi günü ücretsiz olarak ziyaret edilebilir.


İZMİR (DHA)

Editör: Haber Merkezi