Adaylık açıklamasını sendikada yönetici ve üyeler ile birlikte gerçekleştiren Altanhan, Disk Emekli-Sen Şubesi'nin kuruluşundan bu yana büyük, mücadele dolu bir aile olduğunu ve bu ailenin bir parçası olmaktan onur duyduğunu söyledi. 

Altanhan sendika üyeleri ile genel kurul için görüş alışverişi yaptıktan sonra, açıklamasına devam ederek, "Disk Emekli-Sen Konak Şubemiz açılmış olduğunu tarihten bu yana, hiç bir baskıdan ve yıldırma politikasından korkmadan mücadele içerisinde olmuştur. Her bir emekli vatandaşımızın hakettiği yaşam şartlarının iyileştirilmesini ve eşit maaş, eşit yaşam hakkı için kavga vermekten çekinmedik. Her eylemimiz, her basın açıklamamız ve tüm çabamız emeklilerin bir sonraki günü düşünmeden, huzur içerisinde yaşamalarını saglama adına oldu. Bunu 'emekten emekli olunmaz' şiarı ile görev edindik." ifadelerini kullandı.

SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ

'Sen yoksan bir eksiğiz' mottosuna vurgu yapan Altanhan, "Sesi olmaya çalıştığımız emekli dostlarımızın önceki dönem vermiş olduğu büyük sorumluluk içerisinde dönemimizi, yeni ve daha büyük bir sorumluluk ile açmak istiyoruz. Sen yoksan bir eksiğiz düşüncemiz ile büyüttüğümüz ailemizi, yeni dönemimizde de emekli haklarımız ve ülke sorumlularımız mücadelesi içerisinde geçireceğimizden kuşkunuz olmasın. Ayrışmadan, ayrıştırmadan vermiş olduğumuz mücadele yolumuza ışık olmaya devam edecek." dedi.

Altanhan ayrıca, "Sözümüzü asla alçaltmayacağız. Sesimize ses, omzumuza omuz olmak isteyen her bir emekli vatandaşımızı genel kurulumuza davet ediyorum. Bizler birarada çok güçlüyüz." deyip, 25 Mart Çarşamba 13.00/17.00 arası Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan Genel Kurula tüm emekli ve Konaklı hemşehrileri davet etti.

Editör: Haber Merkezi