Torbalı’da faaliyet gösteren düğün salonu işletmecileri bugün bir araya gelerek, hem mevcut sezonun planlamasını hem de 2023 yılı düğün sezonunun planlaması için ortak bir yol haritası belirledi.

Son zamanlarda artan maliyetleri, 2022 rezervasyonlarına yansıtmayarak, evlilik hayali kuran çiftlere destek olan salon sahipleri bu buluşmada oldukça önemli kararlar aldı. Yılın sadece 3 ayı çalışan, çiftlerin en güzel gününü unutulmaz kılan salon sahipleri, enflasyona karşı nasıl direneceklerini de bu toplantıda konuştu. Salonların açılış ve kapanış saatleri, gürültü, hava fişek kullanımı, ikramlar ve vatandaşların taleplerini masaya yatıran salon sahipleri, tek bir noktada buluştu. İkinci bir sesin olmayacak olması nedeniyle oldukça verimli geçen toplantıda salon sahipleri ayrıca ilçenin idari amirleri görüşmek için de randevu takvimi oluşturdu.

DERNEK KURACAKLAR

Enflasyona direnme adına alımlarda sözleşme yapılması yönünde de karar alan salon sahipleri, ilerleyen süreçte de dernekleşmeye gidecek. Böylelikle hem salon sahiplerinin hem de evlenecek olan çiftlerin haklarını gözetecek bir kurum da oluşmuş olacak. Öte yandan toplantıya, Cactus Kır Düğün Salonu sahipleri Sercan – Hasancan Sağdıç, Alyans Kır Düğün Salonu Sahibi Deniz Senman, Smyrna Garden sahibi Emrah-Sevtap Filiz, Metropark Garden sahibi Adem Aksakallı, Carpediem Kır Düğün Salonu sahibi Ümit Çolak ve Agora Kır Düğün Salonu Sahibi Asım Ekici katıldı.

Editör: Haber Merkezi