Depremin ardından kurulan ve bugün 10 binin üzerinde üyeye ulaşan İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği'nin Başkan Yardımcısı Binnaz İncilay Irmak ile beraberindeki heyet Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı'yı ziyaret etti.
 


“Tutunacak dal oldunuz”
İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı İncilay Irmak, Avcılar İnşaat'ın kendileri için "tutunacak dal" olduğunu belirterek "Hepimiz aynı anda bu acıyla karşılaştık. Çatısız, eşyasız kaldık, derin yaralar aldık.  İnsanın acıyı, yokluğu yaşadığı an, kendisine güven hissettiren birinin olması çok şey katıyor. Bizlere tutunacak dal oldunuz. Yaralarımızı sarmada, bizi hiç yalnız bırakmayıp, özverili destekleriniz nedeniyle teşekkür ederiz” dedi.
 
Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı ise "Kriz anında birlikte hareket edebilmek açısından dernekleşmek çok doğru bir adım. Mağdur insan çok, onlara yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizlere" diye konuştu. İZDEDA Başkan Yardımcısı Irmak, daha sonra Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı'ya dernek adına teşekkür plaketi sundu.
 
Avcılar İnşaat, 30 Ekim 2020'de İzmir'de yaşanan depremin ardından stoğunda yer alan tüm gayrimenkullerin kapılarını depremzede ailelere açmış, 100'ün üzerinde aile Avcılar Cadde Bostan, Avcılar Effect, Avcılar Prestij başta olmak üzere İzmir'in çeşitli yerlerinde bulunan dairelere yerleştirilmişti. Kira ile birlikte aidat, elektrik, doğalgaz ve su gibi giderleri de yine Avcılar İnşaat üstlenmişti.

Editör: Haber Merkezi