Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 10 okuldan toplam 300 çocuk, Bostanlı Pazar Yeri'nde oluşturulan dev tuvali rengarenk boyadı. Uğur Okulları sponsorluğunda gerçekleştirilen projeye; Girne Ortaokulu, Şemikler İlkokulu, Hasan Pınarçalı Ortaokulu, Faik Muhittin Adam İlkokulu, Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu, Mustafa Reşit Paşa İlkokulu, Cemil Akyüz Ortaokulu, Mürşide Akyüz İlkokulu, Mehmet Seniye Özbey İlkokulu ve Uğur Okulları'ndan öğrenciler katıldı. Öğrencilerin yaptıkları 2 metreye 2 metre boyundaki 23 resim, etkinlik sonunda okullarına hediye edilecek.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Uğur Okulları Karşıyaka Kampüsü Müdürü Orkun Karapostal, “Öğrencilerin eline fırça, boya ve boş bir tuval verildiğinde neler yapabileceklerini gördük. En küçüğünden en büyüğüne çocuklarımızın hayal güçlerinin sınırı yok. Onların özgürce resim yaptıklarını görmek bizleri çok mutlu etti. Katılan bütün öğrencilere ve etkinlikte yer almalarını sağlayan meslektaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

24 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek şenlik boyunca öğrenciler, Uğur Okulları standında sanal gerçekliği deneyimleyebilecekler. Ayrıca şenliklerde Uğur Okulları Gaziemir ve Bornova ekiplerinden oluşan Anadolu Rüyası Halk Oyunları Topluluğu ve Karşıyaka Müzik Grubu BABEY de sahne alacak.


Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi