Doğanlar Prof. Dr. Aysel Bayraktar Kültür Merkezi ve Çamdibi İZBAŞ Düğün Salonu’nda buluşan minikler kendileri için düzenlenen gösteriler ve tiyatro oyunlarıyla eğlence dolu saatler yaşadı.

Bornova Belediyesi tarafından 2017 yılında hayata geçirilen 7-14 yaş arasındaki çocukların tiyatrodan sinemaya, spordan sanata çeşitli etkinliklerle eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmeleri için kurulan Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü’nde yeni yıl heyecanı yaşandı. 

Çocuklar için üretilen sosyal projelerden biri olan ve üye sayısı 8 bini geçen kulübün üyeleri kendileri için düzenlenen yeni yıl partilarinde biraraya geldi. Doğanlar’da yeni hizmete açılan  Prof. Dr. Aysel Bayraktar Kültür Merkezi ve Çamdibi İZBAŞ Düğün Salonu’nda yapılan etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğlendi.  

Doğanlar’da yapılan kutlamada siharbaz gösterisi ile keyifli zaman geçiren minikler Çamdibi’nde yapılan etkinliklerde ise Sıcakkan Çocuk Tiyatrosu’nun  ‘Altın Kalpli Fil’ oyununu izledi. Ayrıca Kulüp üyeleri çalan müziklerle de bol bol dans ederek eğlendi. Ayrıca anne ve babalarının da eşlik ettiği çocuklar, kendileri için hazırlanan  ‘Hoş Geldin 2019’ yazılı özel pastayı da hep birlikte kesti. 

Editör: Haber Merkezi