İz Gazete - Çiğli'de Evka 5 çıkışında kaza meydana geldi. Akşam saatlerinde yaşanan trafik kazasının ardından bölgede oturan vatandaşlar İzmir-Çanakkale yolunu trafiğe kapattı. 

Altınyol'un devamında Anadolu Caddesi ismini alan yolun Evka 5 çıkışında yaşanan kazada, kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen Metin Ç.'nin kullandığı araç, karşıdan karşıya geçmeye çalışan 44 yaşındaki Mehmet Kılıç’a çarptı. Ağır yaralan Mehmet Kılıç, bölgeye gelen sağlık ekiplerince ilk müdahablesi yapılarak, Çiğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
 
Kazanın üzerine uzun bir süredir bölgeye üst geçit isteyen ve sık sık kaza olduğunu belirten böglede oturan vatandaşlar, kazanın da siniriyle İzmir-Çanakkale yolunu trafiğe kapattı. Trafik tıkandı, Altınyol'da uzun araç kuyrukları oluştu. Çok sayıda araç yolda kaldı. Çiğli'de bir çok insan otobüslerden ve dolmuşlardan inerek yoluna yürüyerek devam etti.

Yolun kapatılması üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi geldi. Bölgeye çevik kuvvet ekiplerinin gelmesi de dikkat çekti. Polisin uzun süre vatandaşları sakinleştirme çalışmaların ardından Anadolu Caddesi, yeniden trafiğe açılabildi.

Editör: Haber Merkezi