İZ GAZETE- Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Atila Sertel'in eşi Ziynet Sertel, hayatını kaybetti. Sertel, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Sertel'in vefatı CHP İzmir'i yasa boğarken İzmir'in siyasi yüzlerinden Sertel için başsağlığı mesajı geldi. İşte o mesajları bazıları:

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır: "Yaşamları boyunca hep göz göze, diz dize idiler. Daha önlerinde çok uzun yıllar vardı. Ne üzücü ki, acımasız bir hastalık, yaşlanıp kol kola yürüyecekleri günleri onlardan aldı. Çok üzgünüm. Değerli kardeşim Atila Sertel başın sağolsun. Mekanı cennet olsun. Işıklar içinde uyusun." ifadelerini kullandı. 

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır: Sevgili dostum, yol arkadaşım, milletvekilimiz Atila Sertel’in değerli hayat arkadaşı, gazeteci, yazar Ziynet Sertel’i kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, Atila vekilimize, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar dilerim…

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: Karanlığı korkutan kadın, İzmir Milletvekilimiz Atila Sertel'in eşi Ziynet Sertel'i kaybettik. O kadar canım yanıyor ki söyleyecek söz bulamıyorum. Karanlık günlerimin dostuydu. Allah rahmet eylesin. Onu hep yaşıyor kabul edeceğim. Dünya eskisinden daha kötü şimdi

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç: İzmir Milletvekilimiz Atila Sertel’in değerli eşi, gazeteci, yazar Ziynet Sertel’i kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş: İzmir Milletvekilimiz Atila Sertel’in kıymetli eşi, gazeteci-yazar Ziynet Sertel’i yitirmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, Atila vekilimize, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan:  Partimizin İzmir Milletvekili gazeteci Atila Sertel’in kıymetli eşi Ziynet Sertel’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Öğrencilik yıllarından itibaren ortak bir hayatı paylaşan, pek çok zorluğa birlikte göğüs geren Sertel ailesinin yaşadığı acıyı yürekten paylaşıyorum. Ziynet hanıma Allah’tan rahmet, başta değerli Vekilim Atila Sertel olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Mustafa Özuslu: İzmir Milletvekilimiz Atilla Sertel’in değerli eşinin hayatını kaybettiği üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah’tan rahmet, yol arkadaşımıza sabırlar diliyorum

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur: CHP İzmir Milletvekilimiz, sevgili dostum Atila Sertel'in değerli eşi Ziynet Sertel'in vefat ettiği haberini üzülerek öğrendim. Ziynet Sertel'e Allah'tan rahmet,vekilimiz Atila Sertel'e, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan: Milletvekilimiz, çok değerli abimiz, Atila Sertel'in eşi Ziynet Sertel'i kaybettik. Çok üzgünüz ve acısını paylaşıyoruz. Ziynet Sertel’e Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan: Değerli arkadaşım, İzmir Milletvekilimiz Atila Sertel'in eşi Ziynet Sertel hayatını kaybetti. Ziynet hanıma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: İzmir milletvekilimiz çok değerli dostum Atila Sertel’in değerli eşi Ziynet Sertel’i kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Ziynet Sertel’e Allah’tan rahmet, vekilimize, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin: CHP İzmir Milletvekilimiz Atilla Sertel’in kıymetli eşi, gazeteci-yazar Ziynet Sertel’i kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır dilerim.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı: Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekilimiz, değerli dostum Atila Sertel’in kıymetli eşi Ziynet Sertel’i kaybetmiş olmanın büyük üzüntüsünü yaşıyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel: Böyle zamanlarda denilecek çok az şey olur. İzmir Milletvekilimiz Sayın Atila Sertel'in değerli eşi Ziynet Sertel'i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Işıklar içinde uyusun...

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar:  İzmir Milletvekilimiz Atila Sertel’in hayat arkadaşı Ziynet Sertel’in vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah’tan rahmet, Sertel ailesine baş sağlığı dilerim.

Editör: Haber Merkezi