CHP İzmir İl Örgütü ve Anavatan Partisi il Örgütü, referandum öncesi 'Demokrasiye sahip çıkıyoruz' panelleriyle 'hayır' cephesine destek veren Demokrat Parti İl Başkanı Metin Dökmeciler'i ziyaret etti. CHP İl Başkan Yardımcıları Alper Yücel ve Aytül Tokgözlü ile birlikte Anavatan Partisi İzmir İl Başkanı Doğan Erdin referandum kampanyasındaki çalışmalarından ötürü Dökmeciler'i makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla referadum kampanyasında 'hayır' oyu verenlere yapılan teşükkür ziyaretleri kapsamında CHP İl Örgütü temsilcileri ve Anavatan Partisi İzmir İl Başkanı Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı'na gitti. CHP İl Başkan yardımcıları Alper Yücel ve Aytül Tokgözlü ile Anavatan Partisi İzmir İl Başkanı Doğan Erdin'i İl Başkan Yardımcıları Nedim Turbil, Şebnem Demirkıran, Nurşen Durğut, Enver Aktaş ve Konak İlçe Başkanı ve MKK Üyemiz Hüsnü EYİ ve Konak İlçe Teşkilat Başkanı Bekir ÖGE ağırladı.

CHP İl Başkan Yardımcısı Alper Yücel, "Demokrat Parti, Anavatan Partisi, Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhan Özfatura ve 20.Dönem Milletvekili Metin Öney'le birlikte 'Demokrasiye Sahip Çıkıyoruz' panelleri yaptık. İzmir'de yedi ilçede bu toplantıları gerçekleştirdik. Referandum İzmir'de 'hayır' cephesi yönünden başarılı sonuç aldı. Bu birliktelik ses getirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu talimatıyla teşekkür etmek için ziyaretler yapıyoruz. Bundan sonra da birlikteliğimizi devam ettireceğiz. Bir platform etrafında birleşerek İzmir'de ortak neler yapabileceğimizi konuşacak, tartışacağız" dedi.

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Metin Dökmeciler, 16 Nisan’da gerçekleştirilen referanduma katılarak yoğun bir çalışma gerçekleştiren arkadaşlarımıza teşekkür ederek, referandum sonuçları hakkında sunulan raporları değerlendirdi.Dökmeciler, yaptığı açıklamada Demokrat parti olarak referandum bitmemiş gibi çalışacaklarını, milletimizin refahı ve huzuru için yılmadan hızlı bir tempoda çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.

Anavatan Partisi İzmir İl Başkanı Doğan Erdin'de düzenlenen bu panellerden güzel sonuçlar aldıklarını belirterek bu birlikteliğin devam etmesini arzuladıklarını söyledi. Erdin, "Birbirimize ısındık, birbirimizi tanıdık. Vatanı düşündüğümüz için bu birliktelik oldu. Başarının gelecekte bizim olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi