İZ GAZETE-  CHP PM üyesi Devrim Barış Çelik sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve bir grup yöneticinin koronavirüs aşısı olduğunu iddia etti. İşte o paylaşım:

"AKP İzmir İl başkanı ve bir grup yöneticinin Tepecik Hastanesinde aşı oldukları söyleniyor.Bu haber doğru mu sayın il başkanı? Eğer doğruysa sormak isterim sağlık çalışanı mısınız, 65 yaş üstü müsünüz? Yoksa siz de sırasını beklemeyen torpillilerden misiniz?! Aşıda torpil olmaz"

'GELİN BERABER OLALIM'

AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ise katıldığı bir haber programında açıklama yaparak, "65 yaş altı olduğum için ve kronik hastalığım olmadığı için bana ikinci ya da üçüncü seviyede sıra gelir. Sıra geldiğinde hemen aşı olacağız. Ama ikinci aşamada, 'görevi gereği toplum önünde fazla olan kişiler' ibaresi var, o sınıfa giriyorsak, ben ve mevkiidașlarım, ne zaman hakkımız gelirse o zaman oluruz. Hatta ben buradan çağrı yapayım, gelin beraber olalım. Ne zaman sıramız gelecek o zaman CHP, MHP, İYİ Parti  il başkanlarımızla hep beraber aşı olalım" dedi.

Editör: Haber Merkezi