Gençlik kolları olarak 2015 yılında bu yana devam eden ve her yıl farklı hediyeler ile Konak’ın mahallelerinde Noel baba kıyafetleri ile mutluluk saçan gençler; bu yıl dünyayı etkisi altına alan Covid-19 kapsamında hareket ettiler.

Basmane bölgesinin sevilen esnafı ve Milli Judo Antrenörü Münir Tunç ile yaptıkları iş birliliği ile aynı bölgede yaşayan sporla ilgilenen ancak maddi yetersizlikleri sebebiyle spor ayakkabı ihtiyaçları bulunan çocuk ve gençleri tespit ettiler. Başlattıkları kampanyaya birçok duyarlı vatandaştan, ilçe başkanlığından ve belediye meclis üyelerinden destek geldi.

Kampanya sonunda 102 adet ayakkabı bağışı alan gençler hediyeleri belirlenen çocuk ve gençlere ulaştırdılar. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak belirlenen ve Münir Tunç’un sahibi olduğu Altınpark kahvesinde ayakkabılarına kavuşan çocukların mutluluğu Covid- 19 pandemisinin nedeni olan mutsuzluğu ve ümitsizliğini bir nebze de olsa unutturdu.

CHP Konak Gençlik Kolları Başkanı Okan USLU, "Pandemi sürecinde elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Duyarlı vatandaşlarımız, ilçe başkanlığımız, yönetim kurulumuz ve meclis üyelerimizin sayesinde 2021’ e de hediyelerimizi vererek girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sporcu arkadaşlarımıza bu zor dönemde bir nebzede destek olmak için Münir hocamızla birlikte bu çalışmayı yapmak ben ve yönetim kurulumuz için anlamlı oldu. Destek olan herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. 

Sosyal mesafe kuralları içerisinde gerçekleşen dağıtımında İl Başkan Yardımcısı Pelda Tokan, İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve Yönetimi, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan ve Yönetimi, Konak Belediye Meclis üyeleri Sibel Hür, Orçun Altanhan, Nesrin İlkutlav, Barış Özgen, Birol Özkardeşler de yer aldı.

Editör: Haber Merkezi