Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İzmir Milletvekili Atilla Sertel, İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Ermeş, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Bayramlaşma töreninde CHP Karşıyaka Gençlik Kolları Başkanı Uğur Ermeş’in doğum günü kutlanarak pasta kesildi.

"YÜREKLERİMİZİ BİRLEŞTİRELİM"

İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, "Ülkemizde hukukun üstünlüğünü tesis edecek tek güç Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bizler inanmış partililer olarak demokrasi mücadelemizi sürdürüyoruz ve bu onurlu mücadeleyi sonsuza kadar sürdüreceğiz. Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimin verdikleri mücadele ve dik duruşları nedeniyle onlarla her geçen gün daha fazla gurur duyuyorum.Ben değil biz diyebilirsek geleceğimizin teminatı çocuklarımıza güzel bir dünya, daha yaşanılabilir bir dünya bırakırız. Daha öncede defalarca söylediğim gibi cumhuriyetimizin en büyük garantisi partimizi sosyal medya üzerinden yıpratmayın, karalamayın, özelliklede iftira atmayın, bakın partimizin kapısı herkese açık, gelin yüz yüze konuşalım, sorunlarımızı tartışarak çözelim. Bize bizden fayda var. Ülkemizin üzerinde akıl almaz bir oyun oynanıyor, yerel seçimler kapımıza dayandı. Lütfen oyuna gelmeyin, birlikte mücadele edelim, yüreklerimizi birleştirelim, omuz omuza, el ele verelim. Şimdiden siz yol arkadaşlarımın ve vatandaşlarımızın kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

"PARTİMİZE VE BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ"

Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar; “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Toplumun her kademesinde ekonomik krizi yaşanıyor. Böyle bir süreçte tabi ki bayramları eski tadıyla kutlayamıyoruz ancak böyle özel günler, bizim kenetlenmemiz, dayanışma içinde olmamız için son derece önemli. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin mayasıdır. Bu değerin farkında olmalı ve ona göre davranmalıyız. Partimize ve birbirimize sahip çıkmalıyız. Biz birbirimize tutunursak güçlü oluruz ve iktidarın kapısı o zaman bize aralanır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğinin, kişisel hırslarımıza kurban edilmediği nice bayramlar diliyorum” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel; “Karşıyaka ya geldiğim zaman kendimi evime gelmiş gibi huzurlu hissediyorum… Sizlerin o gülen yüzünüzü gördüğüm zaman mutluluğum kat ve kat artıyor. Karşıyaka’nın bende özel bir yeri var İzmir’e ilk geldiğimde Karşıyaka’ya geldim ve burada yaşadım. Karşıyaka Girne bulvarının olduğu yerlerde meyve bahçeleri vardı. Çok güzel yerdir Karşıyaka herkes bir birini tanır ve selam verir hal hatır sorardı. Şimdi yoğun dikey yapılaşmanın olduğu bir ilçe tabi ki eski Karşıyaka çok özel bir yerdi. Buraya ne zaman gelsem geçmiş hep aklımdan geçer. Ben Bütün Karşıyakalıların bayramını cani gönülden kutluyorum.’ dedi.

Editör: Haber Merkezi