CHP Karşıyaka Gençlik Örgütü, 4 Ekim hayvanları koruma gününde Sihirli Eller Kadın Girişimci atölyesinin yaptığı bağış kampanyasından elde edilen mamalarla Buca Orman Gönüllülerinin de katılımıyla ormanda yaşayan sahipsiz hayvanların beslemesini yaptı. Buca Orman Gönüllüleri, sahipsiz hayvanlar için mücadele ettiklerini bağış desteği beklediklerini söyledi. 

CHP'li gençler toplanan kuru mamaları, Buca, Torbalı ve Bornova'daki 20 noktaya kuru mama, su ve yaptıkları paparaları bıraktılar.

3 yıldır salı, perşembe ve pazar günleri besleme yapan gönüllüler Buca Belediyesi'nin de desteğini alıyor. Gençler besleme çalışmasında bir açıklama yaparak tek beklentilerinin besleme ile ilgili destek olabilecek insan gücü, mama ve ilaç desteği olduğunu söyledi. Hayvanların kısırlaştırılmasın önemine de değinen gençler, "Burada üreyen dostlarımızın yavruları, orman şartlarında yaşamaya uygun değiller ve ne yazık ki yavruların cansız bedenlerini gördüğümüzde çok üzülüyoruz. Biz onlar için mücadele ediyoruz. sizlerin de desteğini bekliyoruz. Çünkü onlar biz farkındaysak hayattalar." dedi.

Editör: Haber Merkezi