CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, İzmir’e gelerek ziyaretlerde bulundu. CHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal Uçar ve il yönetimi ile bir araya geldi. İl düzeyinde ve ilçelerde kadın kollarının etkinlikleri ve yeni üye kayıtları hakkında bilgilendirilen Nazlıaka, deprem sonrasında il kadın kollarının deprem kriz masalarındaki koordineli çalışmalarından duyduğu memnuniyeti belirtti.
 


Nazlıaka, İl başkanı Uçar’la birlikte CHP İl Başkanı Deniz Yücel’i ziyaret etti. İl başkanlığında yapılan görüşmede Yücel, kadın kollarının İzmir ve Türkiye genelinde yapmış olduğu çalışmalardan övgü ile bahsetti.

İL BAŞKANLARINDAN BÜYÜKŞEHİR’E VE BAYRAKLI BELEDİYESİNE ZİYARET

İl başkanları ile birlikte İzmir Büyükşehir belediye başkanı Sayın Tunç Soyer i ziyaret eden Nazlıaka, Neptün Soyer’den kooperatif ve kadın kooperatifleri ile ilgili bilgiler aldı. Nazlıaka, Neptün Soyer ile verimli görüş alış verişinde bulundu.
 


Büyükşehir Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Özuslu’yu da ziyaret eden Nazlıaka, İl Başkanı Uçar ile birlikte depremin en çok etkilediği Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş ve ilçe yönetimi ile Bayraklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Karabağ ve yönetimiyle birlikte depremzedeleri yerleştirildikleri evlerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerden sonra Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ı makamında ziyaret ederek; deprem sonrasında yapılanlar, yardımların koordineli dağıtımları alınan tedbirlerle yapılan ve yapılacak işler konusunda bilgilendirdi.

Editör: Haber Merkezi