Ödemiş 50'nci Yıl Ortaokulu öğrencisi Ceylin Atik, geçen 10 Haziran Cumartesi günü, arkadaşları ile oynamak için evlerinin önündeki Kazım Karabekir Parkı'na gitti. Atik'in uzun süre ortalıklarda görünmemesi ve eve de dönmemesi üzerine merak eden dedesi Mustafa Atik ve babaannesi Ülkü Atik, arkadaşlarına sormaları ve gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen kendisine ulaşamadı. Bunun üzerine Atik'in yakınları Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, kayıp başvurusunda bulunmuş, yakınları ise sosyal medyadan da Ceylin'in fotoğraflarını paylaşıp, bulunması için yardım istemişti.

Bu sabah saatlerinde küçük Ceylin'in su içmek için girdiği apartmana emniyet görevlileri ve sağlık ekipleri girdi. Büyük güvenlik önlemlerinin alındığı operasyonla apartmanın bulunduğu sokağa bir de toma getirildi. 

Küçük kızın önce kaybolduğu düşünülse de görgü tanıklarının ifadeleri olayın seyrini değiştirdi. Küçük kızın komşusunun evine girdiği ve bir daha buradan çıkmadığı anlaşılınca eve yapılan operasyonda Ceylin Atik'in cansız bedeni bir sandığın içinde bulundu. Cesetin yanında bir ip bulunduğu küçük kızın boğularak öldürüldüğü şüphelerini akla getirdi. Komşu kadın ise, Ceylin'in eve su içmek için girdiği ve bir anda yere düşüp öldüğü sonra küçük kızın cansız bedenini sandığa koyduğunu iddia etti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Editör: Haber Merkezi