Sosyal Medya üzerinden yaptığı eleştirel ve cesur paylaşımları nedeniyle binlerce takipçisi olan Prof. Erdem, İzmir Barosu Yönetim Kurulu Üyeliğine aday oldu.

Kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “İzmir Barosu’nu 9000 meslektaşımın “kendi barosu” olarak hissetmesi için, İzmir Barosu’nun tarihsel misyonuna uygun olarak her türlü hukuksuzluğa başkaldırmak için, sevgiyi, kardeşliği, özveriyi “yeniden” egemen kılmak için, İzmir Barosu’nu kısır çekişmelerin ve öteleyici ve ötekileştirici anlayış ve tavırların uzağında tutmak ve yeniden mesleğin acil çözüm bekleyen sorunlarına odaklanmak için, siz değerli meslektaşlarımın bin bir özveri ile sağladığı katkının etkin, verimli ve mesleğin amaçlarına uygun olarak kullanılasını sağlamak için sevgili kardeşim Av. Atalay Aksay’ın listesinden Cumhuriyetçi grubun yönetim kurulu üyeliği için ben de varım. Bugüne kadar tutamayacağım hiçbir söz vermedim. Verdiğim her sözü de tuttum. Vereceğiniz destek gücümüze güç katacak.” ifadelerini kullandı.

Yaptığı paylaşımda, baroya kayıtlı avukatlardan destek isteyen Prof. Erdem, her türlü hukuksuzluğa başkaldıracağına dair söz verdi. Bugüne kadar verdiği bütün sözleri tuttuğunu ve tutamayacağı hiçbir sözü vermediğini söyleyen Erdem, sözünü tutarsa İzmir Barosu önümüzdeki iki sene ülke genelinde çok konuşulacağa benziyor.

Editör: Haber Merkezi