Ege Bölgesinin incisi olarak kabul edilen Çeşme, İzmir’in en önemli ve en güzel ilçelerinden bir tanesidir. Birbirinden farklı mavi bayraklı plajları, sınırsız eğlence olanakları ve bembeyaz kumsalları ile yaz aylarının vaz geçilmez tatil bölgesidir. Yerli ve yabancı turistler tarafından en fazla tercih edilen bölgeler arasında yer alan Çeşme, gerek konumu itibariyle gerek se yaz aylarındaki eşsiz güzellikleriyle misafirlerine unutulmaz zamanlar geçiriyor. Kış aylarında 40.000 kişinin yaşadığı Çeşme’de yaz aylarında bu sayı 5 katına çıkarak 200.000 kişiye ulaşabiliyor. Yazları oldukça sıcak geçen çeşme kış aylarında ise yağışlı ve ılıman bir iklime sahip bir bölgedir.

Boyalık Beach Hotel & Spa Çeşme

Sürekli ertelediğiniz ve hayallerinizi süsleyen eşsiz güzelliklere sahip çeşme tatilinizi Boyalık Beach otelinde gerçekleştirebilirsiniz. Çeşme merkeze 2 kilometre ve Adnan Menderes Havalimanına 90 kilometrelik mesafede bulunan tesis, sabah ve akşam yemeklerin açık büfe olarak misafirlerine sunmaktadır. Mavi bayraklı bir plaja sahip olan bu tesis, denize sıfır konumda yer almaktadır. Tesis bünyesinde Çeşme ve bölgesinde gezilecek bölgeleri görmek isteyen misafirleri için bisiklet ve araç kiralama hizmeti de vermektedir. Tesis bünyesinde açık ve kapalı havuzun yanı sıra çocuk havuzu ve kapalı termal havuzu da bulunmaktadır. Tesiste ayrıca kapalı ve açık restoranın yanı sıra vitamin bar, lobby bar, havuz bar ve snack bar da bulunmaktadır.

Radisson Blu Resort & Spa Çeşme

Yaz aylarında tatilin en keyifli anlarının yaşandığı Çeşme’de oldukça keyifli bir tatil için Radisson Blu Çeşme tercih edebilirsiniz. Çeşme şehir merkezine 4 kilometre ve Adnan Menderes Havalimanına 80 kilometrelik mesafede bulunan bu tesis sabah kahvaltılarını açık büfe olarak misafirlerine sunarken akşamları ise Türk ve Dünya mutfağının en önemli lezzetlerini değerli müşterilerine sunuyor. Denize sıfır konumda yer alan bu tesise ait özel kum plajı ve iskelesi bulunmaktadır. Tesis bünyesinde dinlemek isteyen misafirleri için 3500 metre kare alan içine kurulmuş özel SPA merkezinin yanı sıra kapalı termal havuzu, açık ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra çocuklar için çocuk havuzu da bulunmaktadır. Ayrıca tesis bünyesinde suna, Türk Hamamı, buhar odası, kaplıca ve spor yapmak isteyenler için fitness merkezi bulunmaktadır. Tesiste eğlenmek isteyenler için ayrıca disco ve gece kulübü de bulunmaktadır.

Club Familia Çeşme

Yaz aylarının en popüler tatil beldeleri arasında olan Çeşme’de konfor ve huzuru en iyi şekilde sunan Club Familia Çeşme ev rahatlığının yanı sıra lüks konforunu da sunmaktadır. 55.000 metre kare alan üzerine kurulu olan ve denize sıfır konumda yer alan bu tesis denize sıfır konumda yer alan, kendine özel kum-çakıl bir özel plajının yanı sıra 2 adet açık 1 adette kapalı havuz olmak üzere 3 adet havuzu bulunmaktadır. Tesis bünyesinde çocuklar için çocuk parkı, çocuk bakıcısı, çocuk havuzunun yanı sıra tesiste konaklayan misafirlerin keyifli zamanlar geçirmesi amacıyla bilardo, langırt, mini futbol, masa tenisi ve basketbol gibi farklı aktiviteleri bulunmaktadır. Ayrıca tesis bünyesinde doktor, market, kuaför salonu, Türk hamamı, buhar odası, Sauna, SPA ve sağlık merkezi gibi özel alanları bulunmaktadır. Çeşme de konforun en iyi şekilde sunulduğu ve güler yüzlü personelleri ile hizmet veren en iyi oteller arasında yer almaktadır.

Editör: Haber Merkezi