Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği öncülüğünde Çeşme Çarşı girişinde saat 19.23'te bir araya gelen vatandaşlar İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırısında şehit olanları anarken, teröre lanet yürüyüşü gerçekleştirdi. Yürüyüşe Çeşme Fenerbahçeliler Derneği, Çeşme Belediyespor Teknik Direktörü Malik Gençalp ve Çeşme Belediyespor futbolcuları, Alaçatıspor Başkanı Namık Kemal Aydoğdu ve Alaçatıspor futbolcuları, MHP İlçe Başkanı Volkan Evci'de destek verdi. Yürüyüşte sık sık "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez", "Kahrolsun PKK", "Teröre Karşı Omuz Omuza", "Ne Mutlu Türküm Diyene" sloganları atıldı. Yürüyüş sırasında Çeşme çarşısı esnafı ve vatandaşlar da alkışlarla destek verdi. Cumhuriyet Meydanı'na kadar süren yürüyüş sonunda, terörde hayatını kaybeden şehitler için saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği adına açıklama yapan Dernek Başkanı Mesut Karaca, "İsimlerini burada sıralamamın mümkün olmadığı, onur duyduğumuz, polis, asker, sivil halk olarak binlerce şehit verdik. Dünya kamuoyunda lanetlenen bu canlı bomba saldırılarının en sonuncusunu, Vodafone Arena'da oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrasında yaşadık" dedi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki basın açıklamasının ardından yürüyüşe katılanlar Çeşme Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, emniyet görevlilerine başsağlığı diledi. Eyleme katılanlar, emniyet görevlilerine çiçek vererek, toplu fotoğraf çektirdikten sonra olaysız dağıldı.

Editör: Haber Merkezi