Hayatını astrolojiye adamış, Türkiye'nin bu alanda en önemli isimlerinden biri olan annesi Gülsen Gezer'den etkilenip onun izinden giden Astrolog Serap Gezer, Karşıyaka Bostanlı'da Astroizmir Astroloji Okulu'nu açtı.

Astroizmir Astroloji Okulu'nun kurucusu Serap Gezer, "Okulumuzda uluslararası standartlara uygun astroloji eğitimi veriyoruz. Kişiye özel harita yorumlarıyla danışmanlık hizmetinin yanı sıra yüz yüze ve on-line astroloji eğitimi de veriyoruz. İzmir'de astrolojiye merak saranların aradığı hizmeti vereceğiz" diye konuştu.

'KENDİMİZİ TANITIR, YOLUMUZU GÖSTERİR'

Gezer, okulu ve verilecek hizmetleri ise, "Annemin astrolojiye olan ilgisi, yaptığı yorumların çıkması benimde bu yolda yıllarca eğitim almama, kendimi geliştirmeme neden olmuştur. Yılların bu deneyimini astrolojiye ilgi duyanlarla, bu konuda eğitim, danışmanlık almak isteyenlere paylaşmak amacıyla Astroizmir'i kurdum. Amerika'da eğitim görüp 'Physical Astrology Instute'den diplomalı Bahar Ertübey ile birlikte çalışacağız. Bilindiği gibi astrolojinin amacı; insanların kendilerini tanımalarını sağlayan, yaşamın onlara neler getireceğini gösteren, alınması gereken tedbirleri anlatan bir yol haritasıdır. Tamamen bilimsel verilere dayanarak yapılan bir çalışmadır. Astroloji sadece yol gösterir, doğru karar vermek bize aittir. Astroizmir'de hizmetlerimizden biri danışmanlık. Doğum anımızda yaşam potansiyellerimizi gösteren doğum haritalarının bilimsel yöntemlerle analiz edilerek önümüzdeki yaşam yolunun, bulunduğumuz anın, bizleri bekleyen fırsat ve farklı olasılıkların değerlendirilerek, yaşamın neresinde olduğumu tespit edeceğimiz bir çalışma, hizmet. Diğer hizmetimiz ise eğitim. Temel eğitim seviyesini tamamlayarak ileri seviyede uzmanlaşmak isteyen öğrenciler için farklı dallarda uzmanlık eğitimleri sunuyoruz. Bu eğitimler kendi alanlarında uzman eğitmenler tarafından verilmektedir ve eğitim programlarımız uluslararası kabul görmüş standartlara uygundur. Eğitimler de hem yüz yüze ders hem de on-line olarak yapılıyor" sözleriyle aktardı.

Editör: Haber Merkezi