Kongre öncesi gerçekleştirilen açılış törenine İzmir Dişhekimleri Odası Başkanı Dr. Murat Sütpideler, İzmir’de bulunan Diş hekimliği Fakülteleri dekanları, İl Sağlık Müdürlüğü temsilcileri, İzmir Dişhekimleri Odası ve Türk Dişhekimleri Birliği Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda Diş Hekimi katıldı. Açılış sonrası diş hekimi sanatçılarının eserlerinin yer aldığı bir de resim, heykel ve fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

3 Ayrı salonda 3 gün boyunca 80’e yakın sunum düzenleniyor. Güncel mesleki gelişmelerinde yer alacağı sunumlarda; alanında uzman çok sayıda akademisyen en yeni bilgileri ve teknolojik gelişmeleri aktaracak. Ayrıca uluslararası alanda önemli çalışmaları bulunan yabancı konuşmacılar da kongrede diş hekimliği ile ilgili dünyada yaşanan son gelişmeleri anlatacak.

İzmir Dişhekimleri Odası Başkanı ve Kongre başkanı Dr. Murat Sütpideler; Çağdaş diş hekimliği uygulamalarının yer alacağı kongrenin İzmir’e canlılık katacağını belirtirken; ‘’ Sürekli Diş Hekimliği Eğitiminin önemine olan inancımızla 25. Uluslararası İzmir Diş Hekimleri Odası Kongresi ve Sergisini 9-11 Kasım 2018 tarihlerinde oda merkezimizin de bulunduğu Tepekule Kongre Merkezi Bayraklı / İzmir’de gerçekleştiriyoruz. Yerli ve yabancı akademisyenlerin katılımıyla yaklaşık 1.500 diş hekimi ve diş hekimi öğrencisini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz’’ dedi.

ATATÜRK ANILACAK

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kongrenin ikinci günü gerçekleştirilecek. Kongre programının ikinci günü sabah saat 08.45’te Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümünü için düzenlenecek anma töreni ile başlayacak. Törende 09.05’te yapılacak saygı duruşunun ardından Avukat Ulvi Puğ’un ‘’Atatürk’ü Anmak ve anlamak’’ konulu söyleşisi gerçekleştirilecek. Akşam programın da ise sevilen sanatçı Haluk Levent İzmir Marşı ile törene eşlik edecek.

Dental firmalar yeni ürünlerini diş hekimleri ile buluşturuyor

Ağız ve diş sağlığı endüstrisi ve diş hekimliği malzeme üretimi, ithalat ve satışını yapan bir çok firmanın katılımıyla büyük bir alanda kurulacak olan stantlarda firmalar yeni ürünlerini diş hekimleri ile buluşturacak. 3 gün sürecek olan kongre boyunca dental firmalar diş hekimleri ile bir arada olacak.

TEORİK VE UYGULAMALI TOPLAM 8 KURS

İZDO 25. Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisi kapsamında teorik ve uygulamalı toplam 8 kurs düzenlenecek. Günlük kayıt yaptırmanın zorunlu olacağı kurslara katılım kontenjanla sınırlı olacak. Katılımcılara kurs sonunda sertifika verilecek.

Editör: Haber Merkezi