TARİŞ Zeytin Birliği Başkanı Cahit Çetin, şubat ayında yapılacak Genel Kurul'da görevi bırakacağını açıkladı. Çetin, "Ben kimseye haksızlık yapmadım. Hoşgörünün karşılığını alamadığım zamanlar oldu. Yaşım 76, yaşlandığımı da kabul etmem lazım. Allaha ısmarladık. Kalan süreyi aileme ayırmak istiyorum" dedi.

TARİŞ Zeytin Birliği'nde 28 yıldır görev yapan Başkan Cahit Çetin, şubat ayında görevinden ayrılacağını açıkladı. İzmir'de bölgesel bir televizyon kanalında canlı yayına katılan Çetin, kırgın olduğunu vurgulayarak şunları söyledi.

"Kimse kaygılanmasın. Bensiz de bu iş yürür. Bunca yıldır sonra yapılanlar onlara yol gösterir. Herşeyin bir zamanı var. Çok düşündüm bu konuyu. Bize bir mahkeme verdiler. Bu konularla çok uğraştık. Ben hesabımı verdim, iftirayı göğüsledim. Daha önce ayrılmayı düşünüyordum ancak zeytinyağı birliğinin atağını ve yenileşme hamlesini birlikte götürebilmem içineski işlerinden aldığım dalından kopardığım arkadaşlarımın yarı yolda kalmasını istemedim. Yaşım 76. 30 yıl hizmet verdim. Yaşlandığım gerçeğini de kabul etmek lazım. Veda edip bir yere gitmem, ben buradayım ama allahısmarladık. Hoşgörünün karşılığını alamadığım zamanlar oldu. Bazı şeyler bana uzaklaşmak için uygun sebepler yarattı. Taşırsın taşırsın bir gün taşıyamayacak hale gelirsin. Varoluşlarında, nasıl olduğunu takdir etmeyen insanlar oldu. Onların da kendilerini buraya kimin getirdiğini, nereden geldiklerini bilmeleri lazım. Bilmiyorlarsa bildirirler. Kimseyle uğraşacak halim yok."

 

Editör: Haber Merkezi