Ülkemizde her yıl 5-12 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası’nda CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu tarafından anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Gruşçu, İlçe Emniyet Müdürü Metin Esen’e Türk Polis Teşkilatının 176’ncı yılı nedeniyle ziyaret gerçekleştirirken yaptığı açıklamada polis teşkilatının önemine değindi. 

'HUZUR, GÜVEN VE ŞEFKAT KAPISI...'

Gruşçu “Ülkemizin her köşesinde gece gündüz fedakarca görev yaparak milletimiz için her zaman huzur, güven ve şefkat kapısı olan Polis Teşkilatımızın 176’ncı yaşını kutluyorum. Polisimiz güvenliğimizin sağlanması adına aldığı çetin vazifelerin üstesinden gelerek her zaman gurur vesilemiz olmuştur. Konak’ta huzurlu ve güvenli bir yaşamın teminatı olan polisimize Rabbim zeval vermesin.” dedi. 

ESEN'E ASAYİŞ TEŞEKKÜRÜ

Gruşçu, Konak İlçe Emniyet Müdürü Metin Esen’den Konak’taki asayiş, ilçede suçun azaltılması konusunda alınan önlemler ve uygulamalara ilişkin bilgi aldı. Konak’ta huzurlu ve güvenli yaşam koşullarının oluşturulmasından dolayı Esen’e teşekkür eden Gruşçu, Türk Polis Teşkilatının 176’ncı yaşını kutladı.

Ziyarete CHP Konak İlçe Saymanı Erdinç Demirci, İlçe Başkan Yardımcıları Dilan Baskan ve Tuna Tanyeri de katılım gösterdi.
 

Editör: Haber Merkezi