İZ GAZETE- Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Gündeme Bakış TV'de uzun süredir İzmir gündeminden düşmeyen Karşıyaka Stadı ile ilgili tartışmalara, "İzmir'de bu kadar büyük stadyumlar yapmak öncelikli midir, o da tartışılmalıdır. İzmir'in en önemli sorunu bu mudur" açıklamasında bulunmuş, Engin'in sözleri kimi taraftarlar tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Engin bugün sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir açıklama yaparak,"Karşıyaka Stadı ile yaptığım açıklamanın bazı kesimlerce yanlış yerlere çekildiğini görüyor ve konuyu üzülerek takip ediyorum. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve Karşıyaka Belediye Başkanımız Cemil Tugay, müellif mimar sorunun çözülmesi ve meşru zeminin oluşmasıyla birlikte Karşıyaka'mızı özlediği ve hakkı olan stada en kısa sürede kavuşturacaklardır" paylaşımında bulundu

'BENİ ÜZMÜŞTÜR'

Engin yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Geçtiğimiz günlerde sorulan bir soru üzerine Karşıyaka Stadı ile yaptığım açıklamanın bazı kesimlerce yanlış yerlere çekildiğini görüyor ve konuyu üzülerek takip ediyorum. Şehrin acil ihtiyaçlarını ve kamu kaynaklarının verimli kullanılmasını düşünerek yaptığım açıklamanın 'Karşıyaka'ya stat yapılmasın' olarak algılanması Karşıyaka'yla duygusal bağı olan biri olarak beni üzmüştür.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ve Karşıyaka Belediye Başkanımız Cemil Tugay, müellif mimar sorunun çözülmesi ve meşru zeminin oluşmasıyla birlikte Karşıyaka'mızı özlediği ve hakkı olan stada en kısa sürede kavuşturacaklardır.